Granska din LinkedIn-profil som egenföretagare

När du vill skapa fler kunder och partner med hjälp av LinkedIn – men är trött på alla motsägelsefulla råd online

GoMonday

Väldigt många har LinkedIn, men använder det knappt och tvivlar på om det fungerar. Vi vet att om man använder LinkedIn rätt, så fungerar det alldeles utmärkt och du kommer öppna upp för fler möjligheter – kunder, samarbeten och kunskap för att nämna några. LinkedIn är en plats där slumpen händer rätt ofta, och med en stark närvaro och en tydlig profil kan du attrahera slumpen bättre.

Det krävs en insats i början, men när du väl är igång så gör LinkedIn jobbet åt dig. När du lyckas med att berätta för folk vad du vill och att du finns, så ökar chansen att komma dit du vill. Med hjälp av NBT-metoden kan vi formeln för att lyckas.

Ta hjälp av en karriärexpert för att se till att din LinkedIn-profil håller en hög nivå och ökar dina chanser att skapa intresse för dig som yrkesverksam person.

Du får feedback inom 24 timmar med råd om hur du kan få din profil att jobba bättre för dig. Råden hjälper dig att synas, nå ut och öppna upp för fler möjligheter. Du beställer snabbt och enkelt online.

Karriärexperten tittar på följande i bedömningen av din profil

 • Rikta och var relevant
  Hur du bättre kan anpassa din profil för just den typ av uppdrag och och kunder du söker och framhäva det som är viktigast för just dem

 • Skapa effekt och bygg räckvidd
  Hur du kan optimera din profil och din närvaro för att bli upptäckt och för att nå ut till fler (och rätt) personer

 • Redovisa resultat och skapa trovärdighet
  Hur du får fram vem du är, vad dina styrkor är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt

 • Översiktligt och korrekt
  Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att det du vill förmedla når fram

 • Råd baserat på forskning och research (NBT-metoden)
 • Svar inom 24 timmar
 • Poängbaserat resultat med jämförelse
 • De viktigaste råden för just Dig
 • Bedömning utifrån den typ av uppdrag du vill ha
 • Ärliga och raka råd av en oberoende expert

Redo att starta?

Du är igång på 1 minut

Några vi hjälpt ta klivet

Jag fick mycket mer än jag förväntade mig. Konkret feedback på vad jag kan förändra, varför och hur jag kan göra det. Min profil är tusen gånger bättre nu. Efter att jag ändrat, utifrån råden jag fick, har fler rekryterare hört av sig och jag får fler kontaktförfrågningar på en vecka än på en månad tidigare.
Ingenjör
Bra och prisvärd tjänst som gör skillnad. Återkopplingen är riktigt relevant. För min del satte ni fingret på att jag egentligen inte vet vad jag vill, även om det formulerades snyggare.
Digital chef/Versksamhetsutvecklare
Efter Go Mondays granskning höll jag på i 4 dagar för att förbättra min LinkedIn-profil, men framförallt utöka mitt nätverk som var orsaken till mitt dåliga betyg. Och guess what! Under dessa 4 dagar har jag fått 4 mail varav ett var ett jobberbjudande! Om det inte är betyg nog för Go Mondays granskning så vet jag inte vad!
Anonym nöjd kund
Mycket viktig och värdefull feedback hur man utvecklar sin profil och tydliggör vad man vill framåt.
Anonym nöjd kund
Man får bra feedback på saker man inte själv tänkt på.
Egenföretagare
Bättre sätt att få din profil granskad finns inte!
Egenföretagare
Alla borde ta tillfället att få en professionell och oberoende granskning av din LinkedIn profil för att öka möjligheterna till fler affärer! Jag är så nöjd med den hjälp jag fick, både snabbt och lättillgängligt!
Egenföretagare

Vanliga frågor...

Varför ska jag betala för hjälp när jag kan be en vän hjälpa mig gratis?

För att de med största sannolikhet inte har den kompetens som krävs för att ge riktigt användbara råd, även om de har åsikter och är villiga att hjälpa till. Vänner har även en tendens att vara för snälla, och det är inte vad du behöver för att verkligen bli hjälpt. Spara hellre tjänster från vänner till att be om hjälp när det kommer till kontaktnät och nätverkande!

Får jag bara feedback eller gör ni även ändringarna?

Vi gör inga ändringar åt dig. Du får veta vad du behöver förbättra för att bli mer relevant. Många råd du får kommer du att kunna åtgärda själv på några minuter. Andra kommer att kräva lite mer jobb. Ett återkommande problem när det kommer till uppdragssökande är att personligheten inte finns där. Just därför är det i de allra flesta fall bäst att skriva själv. Bedömningen kommer att föra dig snabbare framåt och göra det lättare eftersom du vet vad du ska fokusera på.

Hur vet jag att era råd fungerar?

Våra råd baseras på samlade erfarenheter från arbetsgivare, rekryterare, headhunters och karriärrådgivare. Det finns också forskning på flera närliggande områden, som psykologi, retorik och försäljning. Vi har gått igenom åratal av forskning, pratat med en mängd experter och identifierat de faktorer som gör att andra människor vill jobba med dig och som gör att din profil skapar intresse och jobbar för dig.

Får jag tillbaka pengarna om jag inte är nöjd?

Ja. Om du inte är nöjd med den bedömning du får så är du välkommen att ta kontakt med oss så betalar vi tillbaka pengarna till dig.

Redo att starta?

Du är igång på 1 minut