Skriv ett starkt och bra CV

Öka chanserna att komma på anställningsintervju

GoMonday

Ett bra CV är så mycket mer än en lista med tidigare erfarenheter och utbildningar. Det gäller att ha koll på och förmedla det som är relevant att ha med i förhållande till det specifika jobb du söker när du ska skriva CV. Om du inte lyckas med det riskerar du och din jobbansökan att bli bortsorterade helt i onödan. Även en van rekryterare behöver hjälp med att förstå hur dina erfarenheter gör dig relevant för den roll du söker.

Samtidigt som du presenterar din historia och vad du gjort så behöver du få fram din potential. Att ta professionell hjälp för att lyckas med detta är inte bara bekvämt – det kan även vara nödvändigt för att inte gå miste om jobbet du vill ha.

Låter det svårt? Lugn! Vi har all hjälp du kan tänkas behöva för att skriva ett bra CV.

Så här kan vi hjälpa dig att få till ett bra CV

 • Guide

  Allt du behöver veta för att lyckas skapa ett relevant och bra CV. Öka dina chanser att komma till intervju.

 • Granskning och feedback online

  En jobbexpert granskar ditt CV och ger dig råd om hur du kan förbättra det. Inom 24 timmar.

  Effektivt rådgivande samtal via telefon

  Få personliga råd och svar kring hur du tar ditt CV vidare till en ny nivå. Oberoende experthjälp på telefon som hjälper dig se vad du kan göra ännu starkare – och säkerställer att du inte gjort några missar.

Vi har hjälpt över 10.000 personer att ta ett steg mot ett mer utvecklande jobb.
Läs ännu mer »

Jättebra och användbar feedback som jag kan arbeta vidare med och utveckla mina ansökningsdokument! Det här är verkligen en toppentjänst som man bör utnyttja om man har möjligheten.
Nöjd kund inom inköp, order och logistik
Väldigt bra med betyg-/siffersystemet som gör att det är lättare att få en övergripande uppfattning. Relevant och genomtänkt text i kommentarerna. Jag kommer rekommendera min sambo att också använda er tjänst!
Project manager inom bank
Tusen tack för en mycket värdefull och utförlig bedömning! Jag har mycket att förbättra, vilket är bra, och nu vet jag dessutom hur. Tack än en gång!
Arkitekt
Tack för bra råd till jobbansökan. Jag fick jobbet!
Anonym nöjd kund
Jag fick svar på varför jag inte har hittat jobb när ni gav mig era bedömningar. Vi som letar efter jobb tänker fortfarande på det traditionella sättet att inrikta oss mot jobbsökandet. Nuförtiden är det andra saker som är viktigare än vad vi tror är och man kommunicerar på ett annat sätt. Jag behövde "connect the dots" som ni säger. Nu har jag lyckats göra det!
UX-designer
De har ett professionellt bemötande, är kunniga och ger bra feedback på vad man bör tänka på och vilka aspekter man kan förbättra. Det är även bra att man får bifoga underlag och att man får svara på konkreta frågor innan samtalet. Det ger ett bra underlag och är en bra förberedelse.
Jurist
Curriculum vitae! Curriculum vitae! Curriculum vitae! Vilken ångest jag hade i onödan. Tack vare Go Monday kunde jag äntligen skriva ett bra CV.
Operativ koordinator

Mer vi kan hjälpa dig med...

Få till ett starkt personligt brev

 • Öka dina chanser att komma på intervju
 • Visa att du inte är en mängden
 • Kom bort från klyschorna

Sök jobb på rätt sätt

 • Gå utanför platsannonserna och jobbansökningarna
 • Gör ditt jobbsök effektivare
 • Spara tid
 • Få en klarare bild av var du ska börja och hur du ska gå tillväga