Guide | 4 Steps

Skriv ditt CV

CV:t - inte bara en lista över tidigare erfarenheter
Del 1

CV:t - inte bara en lista över tidigare erfarenheter

Läs sammanfattning

I guidens första steg kommer du faktiskt få börja med att backa några steg och fundera på vad du faktiskt "håller på med". Kanske känns det frustrerande när du bara vill komma igång med att söka jobbet du har i åtanke. Men precis som att man måste gjuta grunden innan man bygger ett hus så är det absolut nödvändigt om du vill ha ett bra resultat. 

Nu ska vi skriva så pennan glöder och tangenterna flyger! I det här steget kommer vi skriva alldeles för mycket, så bry dig inte om att det blir långt och mycket just nu - Det löser vi i nästa steg! 


Här benar vi ut vad det är du tar med dig till det nya jobbet och hur du förmedlar att det här är rätt steg för dig. Om det kliar i fingrarna och du blir frustrerad över att du inte får börja skriva CV "på riktigt" än, kan vi lugna dig med att det kommer i nästa steg. Och då kommer det gå undan! 

I detta avslutande steg är det dags att rensa och ta bort det som inte är relevant. Genom att göra det är du säker på att den röda tråden framgår och att det du verkligen vill förmedla når fram. Så skogen inte är i vägen för de träd du vill framhäva, helt enkelt.