Få LinkedIn att jobba för dig

Öka dina chanser att bli kontaktad av rekryterare och arbetsgivare

GoMonday

Väldigt många har LinkedIn, men använder det knappt och tvivlar på om det fungerar. Vi vet att om man använder LinkedIn rätt, så fungerar det alldeles utmärkt och du kommer öppna upp för fler möjligheter – kontakter, jobberbjudanden, samarbeten och kunskap för att nämna några. LinkedIn är en plats där slumpen händer rätt ofta, och med en stark närvaro och en tydlig profil kan du attrahera slumpen bättre.

Det krävs en insats i början, men när du väl är igång så gör LinkedIn jobbet åt dig. När du lyckas med att berätta för folk vad du vill och att du finns, så ökar chansen att komma dit du vill. Med hjälp av NBT-metoden kan vi formeln för att lyckas.

Blir du nyfiken? Kul! Vi hjälper dig att komma vidare utifrån dina behov.

Så här kan vi hjälpa dig att lyckas med LinkedIn

 • Guide

  Allt du behöver veta för att lyckas skapa en stark närvaro på LinkedIn. Öka dina chanser att bli kontaktad av rekryterare och arbetsgivare.

 • Granskning och feedback online

  Vi granskar din profil och ger dig konkreta råd om vad du kan förbättra. Inom 24 timmar.

  Effektivt rådgivande samtal via telefon

  Få personliga råd och svar kring just dina utmaningar med LinkedIn. Oberoende experthjälp på telefon som hjälper dig ta din närvaro på LinkedIn ett steg längre.

Vi har hjälpt över 10.000 personer att ta ett steg mot ett mer utvecklande jobb.
Läs ännu mer »

Alla borde ta tillfället att få en professionell och oberoende granskning av din LinkedIn profil för att öka möjligheterna till fler affärer! Jag är så nöjd med den hjälp jag fick, både snabbt och lättillgängligt!
Egenföretagare
Bättre sätt att få din profil granskad finns inte!
Egenföretagare
Man får bra feedback på saker man inte själv tänkt på.
Egenföretagare
Mycket viktig och värdefull feedback hur man utvecklar sin profil och tydliggör vad man vill framåt.
Anonym nöjd kund
Efter Go Mondays granskning höll jag på i 4 dagar för att förbättra min LinkedIn-profil, men framförallt utöka mitt nätverk som var orsaken till mitt dåliga betyg. Och guess what! Under dessa 4 dagar har jag fått 4 mail varav ett var ett jobberbjudande! Om det inte är betyg nog för Go Mondays granskning så vet jag inte vad!
Anonym nöjd kund
Jag hade ett mycket konkret samtal om precis det jag önskade och fick otroligt värdefulla råd på bara 20 minuter.
Anonym nöjd kund
Jag fick mycket mer än jag förväntade mig. Konkret feedback på vad jag kan förändra, varför och hur jag kan göra det. Min profil är tusen gånger bättre nu. Efter att jag ändrat, utifrån råden jag fick, har fler rekryterare hört av sig och jag får fler kontaktförfrågningar på en vecka än på en månad tidigare.
Ingenjör
Bra och prisvärd tjänst som gör skillnad. Återkopplingen är riktigt relevant. För min del satte ni fingret på att jag egentligen inte vet vad jag vill, även om det formulerades snyggare.
Digital chef/Versksamhetsutvecklare
Jag tycker att jag fick bra hjälp. Har ändrat och justerat en hel del efter era rekommendationer. Jag har letat en bra och prisvärd sådan här tjänst så jag blev jätteglad när jag hittade er. Mycket bättre än en dyr LinkedIn-kurs som jag gick.
Key Account Manager

Mer vi kan hjälpa dig med...

Maxa ditt nätverkande

 • Få andra att upptäcka och kontakta just dig
 • Bli tydlig med vad du erbjuder
 • Bygg upp och utveckla ditt nätverk

Sök jobb på rätt sätt

 • Gå utanför platsannonserna och jobbansökningarna
 • Gör ditt jobbsök effektivare
 • Spara tid
 • Få en klarare bild av var du ska börja och hur du ska gå tillväga