En miljon människor i Sverige gillar inte sitt jobb.

Det vill vi ändra på.

Vad vi gör

Go Monday hjälper dig utvecklas och ta nästa steg i jobblivet. Vi erbjuder en rad rådgivande tjänster för att du som yrkesverksam ska kunna få snabb hjälp att komma vidare i ditt jobbliv när du behöver det.

Alla våra tjänster bokas och utförs digitalt, levereras inom 24 timmar och består av vägledning som faktiskt fungerar. Alla våra råd baseras på GO-metoden och är väl beprövade.

Varför vi finns

Sju av tio personer trivs inte på sina jobb. Vägen till förändring känns ofta lång och svår, men vi på Go Monday vägrar acceptera att man väljer missnöje framför förändring bara för att vägen dit känns jobbig. Vi stödjer människor på vägen till ett mer meningsfullt professionellt liv.

Jobbet har ofta en stor del i vår sociala vardag och är ett viktig element i vår personliga identitet. Att göra något som känns meningsfullt eller utvecklande blir allt viktigare. Vad vi jobbar med – med vem – och hur, påverkar i högsta grad hur vi mår. Vi anser också att rådgivning ska vara enkelt, tillgängligt och inspirerande.

Kunder och samarbetspartner

Vi samarbetar med ett tiotal av Sveriges mest framåtriktade fackförbund, som erbjuder sina medlemmar enkel tillgång till Sveriges modernaste rådgivande tjänster för jobblivet.

Vi ser också fram emot att samarbeta med ännu fler företag och organisationer. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för er.