En miljon människor i Sverige gillar inte sitt jobb.

Det vill vi ändra på.

GoMonday

Go Monday hjälper dig utvecklas och ta nästa steg i jobblivet. Vi erbjuder en rad rådgivande tjänster för att du som yrkesverksam ska kunna få snabb hjälp att komma vidare i ditt jobbliv när du behöver det.

Alla våra tjänster bokas och utförs digitalt, levereras inom 24 timmar och består av vägledning som faktiskt fungerar. Alla våra råd baseras på NBT-metoden och är väl beprövade.

Varför vi finns

Sju av tio personer trivs inte på sina jobb. Vägen till förändring känns ofta lång och svår, men vi på Go Monday vägrar acceptera att man väljer missnöje framför förändring bara för att vägen dit känns jobbig. Vi stödjer människor på vägen till ett mer meningsfullt professionellt liv.

Jobbet har ofta en stor del i vår sociala vardag och är ett viktig element i vår personliga identitet. Att göra något som känns meningsfullt eller utvecklande blir allt viktigare. Vad vi jobbar med – med vem – och hur, påverkar i högsta grad hur vi mår. Vi anser också att rådgivning ska vara enkelt, tillgängligt och inspirerande.

Vårt första mål är att hjälpa 50 000 människor i Sverige att tycka om måndagsmorgnar.

Kunder och samarbetspartner

Vi samarbetar med ett tiotal av Sveriges mest framåtriktade fackförbund, som erbjuder sina medlemmar enkel tillgång till Sveriges modernaste rådgivande tjänster för jobblivet. Vill du veta mer om hur ni som förbund kan hjälpa era medlemmar, ta en titt på vår sida för fackförbund.

Vi ser också fram emot att samarbeta med ännu fler företag och organisationer. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för er.

Våra partner

Historik och ägare

Go Monday grundades våren 2013 av Erik Fors-Andrée och den första produkten lanserades i augusti 2013. Under 2014 fick vi stöd av Vinnova i utvecklingen av våra tjänster. 2015 flyttades verksamheten till ett eget bolag och drivs nu av Next Big Thing AB. Vi hette tidigare Cruited, men i juli 2018 bytte vi namn till Go Monday.

Företaget ägs av Erik Fors-Andrée. Företaget drivs av Erik Fors-Andrée och Carolina Bolin tillsammans med ett team av jobbexperter.

Om du är nyfiken på hur vi jobbar så kan du läsa om det på vår blogg.

Erik Fors-Andrée VD och ägare
Carolina Bolin Vice VD
Jobbexperter Idag jobbar 11 jobbexperter i vårt team

Jobba med oss?

Då och då söker vi nya spännande människor till teamet.