För fackförbund

Rådgivning för jobblivet utformat för medlemsnöjdhet med höga krav på integritet och låg administration

GoMonday

 

Vi hjälper akademiker och tjänstemän att sticka ut på en alltmer komplex arbetsmarknad. Vi stödjer individen i att fatta bättre beslut om sin professionella utveckling.

Dynamiken på arbetsmarknaden och individens förväntningar på yrkeslivet har förändrats kraftigt de senaste åren. Vi byter jobb oftare och vi söker oss i allt större utsträckning till sammanhang vi upplever som mer meningsfulla. Alltfler vill utvecklas och göra en förändring i sitt yrkesliv – till en ny arbetsplats, en ny ort eller kanske till ett annat ansvarsområde eller roll. Trygghet är inte längre att stanna på samma arbetsplats – trygghet är att kunna byta.

Skapat för den nya arbetsmarknadens villkor och förväntningar

Våra tjänster är utformade för den nya arbetsmarknadens villkor och förväntningar. Vårt format minskar tröskeln till att be om hjälp.

Samtliga tjänster beställs online och har tillgänglighet på mycket kort tid. Go Monday sköter hela förfarandet med bokning, genomförande och uppföljning av tjänsterna. Genom vår erfarenhet har vi utvecklat ett kvalitetssäkrat arbetssätt som innebär mycket låg administration samtidigt som individen alltid står i fokus.

✔ granskning av CV och personligt brev
✔ granskning av LinkedIn-profil
✔ anmälan till introduktionsprogram för LinkedIn
✔ förberedelse för anställningsintervju
✔ bokning av individuellt rådgivande samtal med jobbexpert
✔ bokning av individuellt coachande samtal med coach
✔ svar på frågor om jobbliv via e-post till våra jobbexperter

Vi tål att jämföras

Akavia, Vision, Sveriges Arkitekter, Unionen Egenföretagare, Trygghetsstiftelsen och Karolinska Institutets karriärcenter, är några av av de som valt att samarbeta med Go Monday.

  • Formatet gör att fler använder tjänsterna. Mer än dubbelt så många som med andra leverantörer.
  • Högt engagemang ger ökad anställningsbarhet. Hela 9 av 10 tar tag i sin jobbansökan och förbättrar den efter våra råd.
  • Mycket uppskattad tjänst. 98% är nöjda och mycket nöjda. 55% har fått sina förväntningar överträffade.

Så gör vi era kunder och medlemmar mer anställningsbara

Under åren har vi lärt oss en hel del av vad som fungerar mindre bra och vad som ger effekt på riktigt. Vi vet hur tjänster som rör rådgivning för jobblivet ska paketeras för att tilltala allt högre förväntningar och allt tajtare processer. Vi har tagit fram en guide för dig som vill ta fram ett nytt rådgivningserbjudande för din organisation och era medlemmar.

För mer information kontakta vd, Erik Fors-Andrée på erik.forsandree@gomonday.se eller +46 708-37 23 50

Beställ hem vår köpguide om rådgivning för jobblivet

Fyll i dina uppgifter nedan så skickas ett mail med guiden till dig.