Jobba med oss

100% distribuerat arbetssätt

GoMonday

Vi har till stor del ett distribuerat arbetssätt utan fasta kontor – vi alla jobbar helt eller delvis på distans. Tre verktyg håller oss samman: Slack för kommunikation, Trello för planering och vårt eget verktyg för att sköta alla leveranser och uppföljningar till kund. Därutöver använder var och en de verktyg och metoder den tycker bäst om.

Just nu söker vi

Extrajobb på distans för den som är duktig på att formulera sig i skrift

Vi söker nu två till personer som kan ge feedback på CV, personliga brev, portfolios, LinkedIn-profiler och intervjusvar med hjälp av vårt verktyg. Inga kunskaper inom rekrytering eller HR behövs. Vi lär dig det du behöver kunna för att bli jobbexpert. Läs mer…

Skapa din egen roll

Vill du jobba i en självfinansierad startup och delar våra värderingar så ska du höra av dig! Vi växer och har alltid mycket på gång. Vilka roller och kompetenser vi behöver har vi inte helt bestämt oss för än. Om du är rätt person så har du också en bild av vad som kan behövas i ett bolag som det här. Och då vill vi gärna prata med dig! Maila till jobb@gomonday.se (ett tips: vill du forma din egen roll så skriv lite om vad du tänkt dig!)

 

 

Säkerställ att du har en så bra ansökan som möjligt innan du söker jobb