Trevlig utdelare av käftsmällar

Ge feedback på CV, personliga brev och LinkedIn-profiler med hjälp av vårt verktyg

GoMonday

Vi söker ingen till den här rollen just nu. Du är välkommen att söka ändå om du vill, så tar vi kontakt med dig när vi är i behov av fler till teamet nästa gång.

Go Monday är ett litet företag som hjälper människor att ta nästa steg i karriären med hjälp av digitala tjänster on demand. Vi är två personer som jobbar heltid – Erik och Carolina, och ett helt gäng personer som hanterar våra ordrar (granskar ansökningar, hjälper folk på telefon etc.) och som jobbar deltid med stödfunktioner (IT-utveckling till exempel). Vi sitter oftast och jobbar i hotellobbys i Stockholm, men man får befinna sig och jobba varifrån man vill. En av oss brukar vara i Paris, en är på resande fot i världen och några bor på olika ställen utspritt i Sverige. Man kan med andra ord jobba lite var man vill och när man vill. Värt att nämna är också att även fast vi jobbar på distans och sällan ses så har vi en stark digital teamkänsla och sammanhållning som du förväntas delta i. Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår blogg och du kan se mer av oss på vår Instagram

Vi söker nu två till granskare som kan ge feedback på CV, personliga brev, portfolios, LinkedIn-profiler och intervjusvar med hjälp av vårt verktyg. Inga kunskaper inom rekrytering behövs.

Om dig

 • Du är duktig på att formulera dig i skrift och har en god kommunikativ förmåga. Du hatar särskrivningar.
 • Du kan läsa mellan raderna och ser igenom ordbajseri. Du är kanske till och med allergisk mot floskler.
 • Du är strukturerad, ansvarstagande, noggrann och mån om att leverera högsta kvalité. Du tar eget ansvar över, och visar intresse för, att fortsätta lära och nå bättre resultat.
 • Du är en doer och en teamplayer. Om en kollega verkligen behöver hjälp kl 21.00 så ställer du upp om du kan.
 • Du är van vid att ha datorn som främsta arbetsredskap. Du litar på att datorn kan hjälpa dig och ni är kompisar snarare än fiender. När du och datorn bråkar förutsätter du att det är du som gjort något fel och inte att datorn “plötsligt har börjat bete sig annorlunda” eller “är dum”.
 • Du har en LinkedIn-profil.
 • Du är bekväm med och duktig på att skriva på engelska.
 • Du har ett liv som passar för att jobba på distans med en ersättning som kan variera under året.

Om tjänsten

Som granskare vill vi att man ska vara tillgänglig för att kunna jobba i princip varje dag (även en del helger). Hur mycket jobb som finns att göra varje dag varierar vecka till vecka och månad till månad, men ca 25% av en heltidstjänst i snitt. Lönen är baserad på antalet dokument/delar man granskar, och därmed varierar även lönen varje månad. Det är ett bra jobb om man vill dryga ut sin inkomst varje månad och uppskattar ett jobb med stora friheter vad det gäller arbetstid och plats. Det är ett dåligt jobb om man är beroende av just denna lön för att kunna betala sina räkningar (eftersom arbetsmängden varierar). För oss är det viktigt att man är införstådd med detta redan när man börjar, eftersom vi gärna ser att man jobbar hos oss minst ett år.

 • Omfattning: Varierar beroende på volymer, men vi förväntar oss att du ska vara beredd på att jobba varje dag, helst även var tredje helg. Tiderna per dag kan variera mellan 0 min – 4 timmar, men oftast kring ca 2 timmar/dag. När på dygnet du vill jobba är upp till dig.
 • Lön: Betalning per granskad del. För att ge ett riktmärke så motsvarar betalningen ungefär 148 kr/h inkl. semesterersättning.
 • Du har tillgång till egen dator och jobbar hemifrån (”hem” kan egentligen vara var som helst).

Ansök

Ansök via detta formulär. Du kommer få svara på några frågor och bifoga ditt CV. Du behöver inte bifoga något personligt brev.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på jobb@gomonday.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Lär dig skriva ett riktigt bra CV som tar dig till intervju

c