Trevlig utdelare av käftsmällar

GoMonday

Just nu söker vi ingen till denna tjänst. Håll gärna utkik efter nästa gång vi söker.

 

Go Monday är ett litet företag som hjälper människor att ta nästa steg i karriären. Vi ger feedback på CV, personliga brev och LinkedIn-profiler till privatpersoner online. Företaget drivs av en ständigt glad och idérik grundare som i sin tur omringat sig med personer som kan hålla i honom, hjälpa honom att utveckla det tekniska, sköta den dagliga driften och lite andra saker. Vi sitter oftast och jobbar i hotellobbys i Stockholm, men man får befinna sig och jobba varifrån man vill. En av oss brukar vara i Paris, en är i Buenos Aires och två reser runt i Asien. Man kan med andra ord jobba lite var man vill. Och när man vill. Värt att nämna är också att även fast vi jobbar på distans och sällan ses så har vi en stark digital teamkänsla och sammanhållning som du förväntas delta i. Här är vårt manifest. Och här är våra värderingar och lite om oss.

Vi söker nu en till granskare som kan ge feedback på CV, personliga brev och LinkedIn-profiler med hjälp av vårt verktyg. Inga kunskaper inom rekrytering behövs.

Du är duktig på att formulera dig i skrift, har en god kommunikativ förmåga, är nyfiken och har ett intresse för människor. Förmodligen fascineras du av hur små skillnader i en mening kan ge ett helt annat intryck, och du kan hitta den skillnaden. Givetvis är du ansvarstagande, noggrann och mån om att leverera högsta kvalité. Du har även en LinkedIn-profil. Resten lär vi dig.

Det viktigaste är att du förklarar i din jobbansökan varför du vill jobba hos just oss varför den här arbetsformen passar dig just nu i livet (för vi vet att den är lite speciell och inte passar alla). Som granskare vill vi att man ska vara tillgänglig för att kunna jobba i princip varje dag (även en del helger). Hur mycket jobb som finns att göra varje dag varierar vecka till vecka och månad till månad. Lönen är baserad på antalet dokument man granskar, och därmed varierar även lönen varje månad. Det är ett bra jobb om man vill dryga ut sin inkomst varje månad och uppskattar ett jobb med stora friheter vad det gäller arbetstid och plats. Det är ett dåligt jobb om man är beroende av just denna lön för att kunna betala sina räkningar (eftersom arbetsmängden varierar). För oss är det viktigt att man är införstådd i detta redan när man börjar, eftersom vi gärna ser att man jobbar hos oss minst ett år.

  • Omfattning: Varierar beroende på volymer, men vi förväntar oss att du ska vara beredd på att jobba varje dag, helst även var tredje helg. Tiderna per dag kan variera mellan 0 min – 4 timmar, men oftast kring ca 2 timmar/dag. Vi kan dock ha helt fel. (När på dygnet du vill jobba är upp till dig)
  • Lön: Betalning per granskat dokument, enligt ök. För att ge ett riktmärke så motsvarar den ungefär 148 kr/h inkl. semesterersättning.
  • Du har tillgång till egen dator och jobbar hemifrån (”hem” kan egentligen vara var som helst).

Skicka din ansökan till jobb@gomonday.se. Berätta också om din livssituation och vad som gör att just detta jobb (och arbetssätt) lockar och passar för dig just nu och det kommande året. Glöm inte att ange i ämnesraden vilken tjänst du söker.

c