9 av 10 kunder rekommenderar oss till andra

GoMonday

Sedan vi startade 2013 har vi hjälpt över 10 000 personer till en bättre måndag. En del kunder har återkommit flera gånger och vi har fått äran att hjälpa dem både att ta reda på vad de vill och att nå dit. Andra kunder har vi hjälpt med just det som de behövde hjälp med där och då.

Vi frågar alla våra kunder vad de tyckte om tjänsten efter att vi hjälpt dem. Vi skickar då ut en kort enkät där man får ge oss ett omdöme anonymt, både poängmässigt på en skala och med egna kommentarer. Så här tycker våra kunder…

 • ” Personlig och genuin hjälp att välja ut det som var starkt och sortera bort det som stal fokus “

  Det jag verkligen gillade med Go Mondays tjänst var hur personlig och genuin den var. I responsen jag fick märktes det tydligt att personen som hade granskat mitt CV och portfolio verkligen hade tagit sig tid att granska allt och ge mig bra, personlig och konstruktiv kritik. Jag fick hjälp med att välja ut det som var starkt och sortera bort det som stal fokus från det viktiga i mitt CV och portfolio.

  Fredrik Karlsson, Arkitektstuderande

   

   

  ” Förändrade min syn på och känsla av intervjusituationen “

  Att hamna på anställningsintervju, ibland med tre-fyra personer framför mig, fungerade inte särskilt bra för min del. Jag bokade en intervjuträning och fick då kontakt med en karriärexpert hos Go Monday. En effektiv halvtimme med den proffsiga karriärexperten förändrade min syn på och känsla av intervjusituationen. Efter Go Mondays hjälp har intervjuerna varit på mina villkor i lika hög grad som rekryterarnas.

  Karin, kommunikatör

   

   

   

  ” Jag hade redan bett vänner i rekryteringsbranchen om hjälp. Ändå blev jag ‘sågad’ “

  Innan jag beställde min granskning så hade jag redan bett vänner i rekryteringsbranchen om hjälp. Det är inte alltid skoj att bli “sågad”, särskilt inte gällande något som man trodde var bra. Men i detta fall så tar jag gärna emot sågningen då det förhoppningsvis kan hjälpa mig med att få ett intressantare personligt brev och en mer attraktiv LinkedIn-profil! Jag inser att det är bättre att ta hjälp av någon som har samlade åsikter och fakta om vad som är bra, än enskilda personer som ju bara ger deras åsikt.

  Dick Palmér, säljare

   

   

   

  Vi jobbar med Sveriges främsta fackförbund

  Fackförbund har höga krav på kvalité, pris och leverans. Vi kan stolt säga att du uppfyller dessa krav och därför har förmånen att jobba tillsammans med Sveriges främsta fackförbund. Vi är leverantörer av de karriärtjänster som fackförbunden erbjuder sina medlemmar, vilket i många fall är kärnan i medlemserbjudandet.

   

  ETT URVAL AV VÅRA PARTNER:

   

                             

   

                             

Våra kunder ger oss 5,1 av 6 i betyg

Samtliga kunder ges möjligheten att ge oss ett betyg efter deras kontakt med oss. Betyget lämnas anonymt via en enkät. Frågan som besvarats är “Hur sannolikt är det att du skulle tipsa om tjänsten till en vän som har liknande behov som du?”.

Vad våra kunder sagt

Granskningen var detaljerad med praktiska råd om hur jag skulle kunna förbättra mitt CV och mitt personliga brev. Det uppskattas eftersom man inte är van att skriva CV.
Kund som genomfört granskning av jobbansökan
Det är skönt med en 'utomstående' person som lyssnar, summerar, listar punkter och sätter ord på min frågeställning.
Kund som genomfört karriärsamtal
Det var roligt att få feedback på min profil! Jag fick svar väldigt snabbt och tipsen var konkreta, handfasta och väldigt hjälpsamma. Jag är mycket nöjd!
Kund som genomfört granskning av LinkedIn-profil
Det är lärorikt att prata med någon utifrån som inte arbetar på samma ställe, behjälpligt att lyfta sin blick över sina arbetsuppgifter och hur jag vill utvecklas i arbetet.
Kund som genomfört coaching
Coachen är bra på att bena upp vad den coachbehövande verkligen vill, och hitta nya sätt att se på behov, önskemål och personens kvalitéer som människa.
Kund som genomfört coaching
Det förbereder dig bra inför eventuella frågeställningar som kan komma på intervjun.
Kund som genomfört intervjuträning
Detta kan vara ett bra komplement till att be kollegor, vänner osv att komma med råd.
Kund som genomfört granskning
Man har möjlighet att få mycket värdefull feedback på sina ansökningshandlingar med professionell bedömning som annars inte är möjligt att få, om man inte vill betala massa pengar. Snabbt, effektivt och professionellt.
Kund som genomfört granskning av jobbansökan
Mycket positivt samtal, duktig, inspirerande person jag talade med. Gav konkreta mycket bra råd som jag kommer använda. Kan å det varmaste rekommendera henne! Det är första gången jag använder denna tjänsten, tyvärr, hade jag vetat vad samtalet gett mig hade jag använt tjänsten långt tidigare.
Kund som genomfört karriärsamtal
Samtalet har hjälpt mig förstå vad jag vill och att det var exakt vad jag behövde.
Kund som genomfört karriärsamtal
Impress with the response time. Valid comments. Affordable price.
Kund som genomfört granskning
Bra att prata och bolla idéer med någon utomstående.
Kund som genomfört coaching
Överlag blev jag positivt överaskad av utvärderingen och det märktes att min profil blivit ordentligt synad. Jag trodde jag hade en relativt bra profil men utvärderingen visade annat. Många förslag på förbättringar där ni inte bara nämnt vad som kan förbättras men också hur och varför det behövs.
Kund som genomfört granskning av LinkedIn-profil
Go Monday är faktiskt något utav det bästa som har hänt mina ansökningshandlingar! Återkopplingen är skriven på ett uppriktigt ärligt och konstruktivt vis. Efter att ha tagit era tips så tog både CV och personligt brev en helt annan vändning.
Kund som genomfört granskning av jobbansökan
Jag är riktigt nöjd! Skrev på ett anställningsavtal idag för den tjänsten ni hjälpte mig med Fick saklig feedback på mina dokument.
Kund som genomfört granskning av jobbansökan
Jag tyckte jag fick bra tips på hur jag ska gå vidare med mitt jobbsökande och det gick snabbt vilket jag verkligen uppskattar! Ett bra komplement då dessa tips är långt ifrån den portfolio-feedback man fått under studietiden, så tror att en mix av olika utgångspunkter är bra för att bredda sitt sökmaterial.
Kund som genomfört granskning av portfolio
Jag är väldigt nöjd med hjälpen för jag letar jobb i nuläget och mitt CV verkar ”sälja som smör”, jag blir kontaktad och kallad på intervju, vilket är väldigt roligt. Det hände inte lika mycket med det gamla CV:t. Men det tar tid att damma av sin resumé, det ska inte underskattas.
Kund som genomfört granskning av jobbansökan
Jag är väldigt nöjd med samtalet, trodde inte en halvtimme kunde ge så mycket. Det känns som att jag har viktiga och för mig nya insikter med mig till två intervjuer den här veckan. Stort tack för det!
Kund som genomfört intervjuträning
Tack så hemskt mycket för den tidigare feedbacken, ni är GRYMMA!!
Kund som genomfört granskning av jobbansökan
Jag är jättenöjd med er tjänst och ”betar av” alla rekommendationer ni gav mig om hur jag kan förbättra min profil allt eftersom. Rekommendationerna kändes personliga, väl underbyggda och välskrivna. Jag skulle absolut rekommendera er till en kollega.
Kund som genomfört granskning av LinkedIn-profil
Jättebra, tack för all feedback. Lite av ett uppvaknande. Jag ska sätta mig ner och anamma alla tips och skriva om.
Kund som genomfört granskning av jobbansökan
Ja det var exakt något sådant jag ville ha! Var en ordentlig sågning, men man behöver något sådant för att inse vad man ska förbättra!
Kund som genomfört granskning av LinkedIn-profil
Jag tycker att jag fick bra hjälp. Har ändrat och justerat en hel del efter era rekommendationer. Jag har letat en bra och prisvärd sådan här tjänst så jag blev jätteglad när jag hittade er. Mycket bättre än en dyr LinkedIn-kurs som jag gick.
Kund som genomfört granskning av LinkedIn-profil
Tack för bra och konstruktiv feedback! Jag blev positivt överraskad över hur mycket granskningen hjälpte mig att förbättra mitt CV
Kund som genomfört granskning av jobbansökan
Jag hade första intervjun idag och de ställde exakt de frågor vi hade övat på. Så himla skönt att jag var lite förberedd. Jag tror det gick bra!
Kund som genomfört intervjuträning

Vanliga frågor och svar

Får jag tillbaka pengarna om jag inte är nöjd?

Ja. Om du inte är nöjd med den hjälp du får så är du välkommen att ta kontakt med oss så betalar vi tillbaka pengarna till dig.

Vad har era karriärexperter för kompetens och erfarenhet?

Alla våra karriärexperter har gedigen kompetens och träning. Våra seniora karriärexperter har erfarenhet av rekrytering och/eller ledande befattningar med mångårig erfarenhet av att ge råd. Till hjälp har de även våra egna metoder och verktyg så att du kan vara säker på att den hjälp du får håller en hög kvalité och att råden är relevanta.

Hinner man verkligen få den hjälp man behöver på bara ett samtal?

Absolut! Man hinner mer än man tror och många blir förvånade över hur mycket man hinner med på den tiden. Hur mycket hjälp man behöver är såklart individuellt och många väljer att boka fler än ett samtal.

Varför ska jag betala för hjälp när jag kan be en vän hjälpa mig gratis?

För att de med största sannolikhet inte har den kompetens som krävs för att ge riktigt användbara råd, även om de har åsikter och är villiga att hjälpa till. Vänner har även en tendens att vara för snälla, och det är inte vad du behöver för att verkligen bli hjälpt. Spara hellre tjänster från vänner till att be om hjälp när det kommer till kontaktnät och nätverkande!

Får jag bara feedback eller gör ni även ändringarna?

Vi gör inga ändringar åt dig. Du får veta vad du behöver förbättra för att bli mer relevant. Många råd du får kommer du att kunna åtgärda själv på några minuter. Andra kommer att kräva lite mer jobb. Ett återkommande problem när det kommer till jobbsökande är att personligheten inte finns där. Just därför är det i de allra flesta fall bäst att skriva själv. Bedömningen kommer att föra dig snabbare framåt och göra det lättare eftersom du vet vad du ska fokusera på.

Vad behöver du hjälp med?

Vi har tjänsterna du behöver just nu

c