9 av 10 kunder rekommenderar oss till andra

Sveriges största leverantör av rådgivande tjänster för jobblivet

GoMonday

En bättre måndag

Sedan vi startade 2013 har vi hjälpt över 14 000 personer till en bättre måndag. En del kunder har återkommit flera gånger och vi har fått äran att hjälpa dem både att ta reda på vad de vill och att nå dit. Andra kunder har vi hjälpt med just det som de behövde hjälp med där och då.

Vi frågar alla våra kunder vad de tyckte om tjänsten efter att vi hjälpt dem. Vi skickar då ut en kort enkät där man får ge oss ett omdöme anonymt, både poängmässigt på en skala och med egna kommentarer.

Så här tycker våra kunder…

 • "Personlig och genuin hjälp att välja ut det som var starkt och sortera bort det som stal fokus.”

  Det jag verkligen gillade med Go Mondays tjänst var hur personlig och
  genuin den var. I responsen jag fick märktes det tydligt att personen som hade granskat mitt CV och portfolio verkligen hade tagit sig tid att granska allt och ge mig bra, personlig och konstruktiv kritik. Jag fick hjälp med att välja ut det som var starkt och sortera bort det som stal fokus från det viktiga i mitt CV och portfolio.

      – Fredrik Karlsson, arkitektstuderande

 • “Förändrade min syn på och känsla av intervjusituationen.”

  Att gå på anställningsintervju med tre-fyra personer framför mig, fungerade inte särskilt bra för mig. Jag bokade en intervjuträning och fick då kontakt med en karriärexpert hos Go Monday. En effektiv halvtimme med den proffsiga karriärexperten förändrade min syn på och känsla av intervjusituationen. Efter Go Mondays hjälp har intervjuerna varit på mina villkor i lika hög grad som rekryterarnas.

     – Karin, kommunikatör

De främsta fackförbunden
väljer Go MondayFackförbund har höga krav på kvalitet, pris och leverans. Vi är stolt leverantör åt många förbund och jobbar långsiktigt tillsammans med dem för att erbjuda de bästa karriärtjänsterna. Är du medlem i något av de förbund vi jobbar med, kan du få alla eller delar av våra tjänster kostnadsfritt.

”Bättre att ta hjälp av någon
med samlade åsikter”

Innan jag beställde min granskning så hade jag redan bett vänner i rekryteringsbranchen om hjälp. Det är inte alltid skoj att bli “sågad”, särskilt inte gällande något som man trodde var bra. Men i detta fall så tar jag gärna emot sågningen då det förhoppningsvis kan hjälpa mig med att få ett intressantare personligt brev och en mer attraktiv LinkedIn-profil! Jag inser att det är bättre att ta hjälp av någon som har samlade åsikter och fakta om vad som är bra, än enskilda personer som ju bara ger deras åsikt.

   – Dick Palmér, säljare

“Allting sköttes smidigt och
servicen har varit strålande.”

Jag kan bara säga att jag är supernöjd med all hjälp jag fått genom tjänsten! Jag känner att samtliga ansökningshandlingar nu har ökat i kvalité samtidigt som intervjuträningen jag hade gav mig nya infallsvinklar genom den konkreta feedbacken.

Allting sköttes smidigt och servicen har varit strålande. Faktum är att jag rekommenderat tjänsten till både kollegor och studiekamrater! 🙂 Tack!

   – Jessica Roos, landskapsarkitekt