9 av 10 kunder rekommenderar oss till andra

GoMonday

”Jag hade redan bett vänner i rekryteringsbranchen om hjälp. Ändå blev jag ‘sågad’”

Innan jag beställde min granskning så hade jag redan bett vänner i rekryteringsbranchen om hjälp. Det är inte alltid skoj att bli “sågad”, särskilt inte gällande något som man trodde var bra. Men i detta fall så tar jag gärna emot sågningen då det förhoppningsvis kan hjälpa mig med att få ett intressantare personligt brev och en mer attraktiv LinkedIn-profil! Jag inser att det är bättre att ta hjälp av någon som har samlade åsikter och fakta om vad som är bra, än enskilda personer som ju bara ger deras åsikt.

Dick Palmér

säljare

“Allting sköttes smidigt och servicen har varit strålande.”

Jag kan bara säga att jag är supernöjd med all hjälp jag fått genom tjänsten! Jag känner att samtliga ansökningshandlingar nu har ökat i kvalité samtidigt som intervjuträningen jag hade gav mig nya infallsvinklar genom den konkreta feedbacken. Allting sköttes smidigt och servicen har varit strålande. Faktum är att jag rekommenderat tjänsten till både kollegor och studiekamrater! 🙂 Tack!

Jessica Roos

Landskapsarkitekt

Sveriges största leverantör av karriärtjänster

Sedan vi startade 2013 har vi hjälpt över 14 000 personer till en bättre måndag. En del kunder har återkommit flera gånger och vi har fått äran att hjälpa dem både att ta reda på vad de vill och att nå dit. Andra kunder har vi hjälpt med just det som de behövde hjälp med där och då.

Vi frågar alla våra kunder vad de tyckte om tjänsten efter att vi hjälpt dem. Vi skickar då ut en kort enkät där man får ge oss ett omdöme anonymt, både poängmässigt på en skala och med egna kommentarer. Så här tycker våra kunder…

“Personlig och genuin hjälp att välja ut det som var starkt och sortera bort det som stal fokus.”

Det jag verkligen gillade med Go Mondays tjänst var hur personlig och genuin den var. I responsen jag fick märktes det tydligt att personen som hade granskat mitt CV och portfolio verkligen hade tagit sig tid att granska allt och ge mig bra, personlig och konstruktiv kritik. Jag fick hjälp med att välja ut det som var starkt och sortera bort det som stal fokus från det viktiga i mitt CV och portfolio.

Fredrik Karlsson

Arkitektstuderande

“Förändrade min syn på och känsla av intervjusituationen.”

Att hamna på anställningsintervju, ibland med tre-fyra personer framför mig, fungerade inte särskilt bra för min del. Jag bokade en intervjuträning och fick då kontakt med en karriärexpert hos Go Monday. En effektiv halvtimme med den proffsiga karriärexperten förändrade min syn på och känsla av intervjusituationen. Efter Go Mondays hjälp har intervjuerna varit på mina villkor i lika hög grad som rekryterarnas.

Karin

kommunikatör

De främsta fackförbunden väljer Go Monday

Fackförbund har höga krav på kvalitet, pris och leverans. Vi är stolt leverantör åt många förbund och jobbar långsiktigt tillsammans med dem för att erbjuda de bästa karriärtjänsterna. Är du medlem i något av de förbund vi jobbar med, kan du få alla eller delar av våra tjänster kostnadsfritt.

Stöd i omställning

Genom vårt samarbete med Trygghetsstiftelsen och Trygghetsrådet TRS hjälper vi den som blivit uppsagd att ta ett steg till nytt jobb. Har du stöd från Trygghetsrådet eller TRS? Prata med din rådgivare om hur vi kan hjälpa till.

Universitet och högskolor

Tillsammans med Karolinska Institutet erbjuder vi stöd åt forskare och postdocs som vill vidare i sin akademiska karriär eller ta ett kliv till privat näringsliv. Tillhör du KI? Prata med Career Services om hur de kan hjälpa till.

Över 14.000 kunder

Jättebra feedback med fokus på olika saker. Tydligt, peppande.

Ellen

Jag är jättenöjd med tjänsten och med hjälpen att förbättra min ansökan! Jag tycker att jag fick väldigt relevanta och bra framförda tips, så det är det jag skulle sagt.

Josefine

Att ni är väldigt professionella. Jag har fått bra analys av både CV och personligt brev samt konkret hjälp med hur jag kan förbättra dessa.
Jag är faktiskt imponerad över hur duktiga ni är !!

Dennis

Tjänsten ger mycket konstruktiv kritik och har tydliga förslag på hur ens CV och personliga brev kan förbättras. Det är ofta enkla saker att korrigera och man får bättre koll på hur arbetsgivare ser på en ansökan, samt vad de vill få veta om en. Dessutom får man bekräftat vad som är bra med ens CV och personliga brev, vilket jag tycker påverkar självförtroendet positivt.

Rebecka

Att granskningen kom med superbra synpunkter jag inte hade tänkt på annars.

Fanny

Mycket bra respons, tillgänglighet och snabbt svar

Mehmeti

Snabb trevlig och proffsig feedback
Catarina

Ett bra sätt att få objektiv feedback
Anneli

Hjälpte mig otroligt mycket med att förbättra mitt cv!
Marium

Jag är oerhört nöjd över den feedback jag fick, den var lättförståelig och kändes genuin.

Fredde

Att det är en jättebra genomgång av cv och ansökningsbrev som var till stor hjälp! Mkt snabbt svar dessutom
Anna

Bra och kompetent samtal
Ulrika

Mycket bra och snabb återkoppling. Bra konkreta exempel och personliga tips för hur jag kunde förbättra mitt CV. Hade ganska låga förväntningar på tjänsten men blev glatt överraskad!

Marina

Mycket bra. Ger självförtroende. Känns lättare att genomföra en intervju/lönesamtal, när man har lite “kött på benen”.

Sebbe

Rådgivande i rätt riktning med raka rör. Nöjd. Jag fick upp min lön mer än förväntat!

Andreas

Bra tjänst. Jag har fått inspiration och nya idéer i mitt jobbsökande och konkreta förslag på vad nästa steg kan bli.

Irina

Bra råd och lyssnar in till behov och ger adekvata mål

Lotta

Oerhört bra råd som kan vässa brevet ocj cv:t. Svårt och säga hur utgången blir då jag ännu inte skickat iväg några ansökningar.

Somar

Älskade tjänsten! Fick bra feedback på både CV och PB och konkreta tips på hur jag kunde skriva för att det skulle bli bättre. Jag är mycket nöjd!

Irina

Vilken gudagåva att kunna samtala med någon som ger direkt feedback och handfasta, tydliga råd om hur man kan förbättra t.ex. ansökan. Personalen är väldigt kompetenta och professionella. Jag rekommenderar verkligen detta!

Rey

Mycket snabb återkoppling! Tydlig och konkret feedback

Emily

Oerhört detaljrik feedback som dessutom ges inom 24 timmar (!) Kollar igenom platsannons för tjänsten som sökes så jag vet att granskningen är gjorde utefter det specifika jobbet jag söker.

Ellas

För någon som är i början av processen att förändra sin arbetssituation, ger samtalet ingång genom att resa flera centrala generella frågor att jobba med.

Ingrid

Att det är ett mycket bra sätt att få professionell hjälp när man fastnat och behöver komma vidare.

Anna

9 av 10 kunder rekommenderar oss

Tack för bra råd till jobbansökan. Jag fick jobbet!
Anonym nöjd kund
Det är en bra möjlighet att känna sig mer trygg inför en anställningsintervju.
Nöjd kund inom bank och finans
Jag fick mycket mer än jag förväntade mig. Konkret feedback på vad jag kan förändra, varför och hur jag kan göra det. Min LinkedIn-profil är tusen gånger bättre nu. Efter att jag ändrat, utifrån råden jag fick, har fler rekryterare hört av sig och jag får fler kontaktförfrågningar på en vecka än på en månad tidigare.
Ingenjör
Jag fick svar på varför jag inte har hittat jobb när ni gav mig era bedömningar. Vi som letar efter jobb tänker fortfarande på det traditionella sättet att inrikta oss mot jobbsökandet. Nuförtiden är det andra saker som är viktigare än vad vi tror är och man kommunicerar på ett annat sätt. Jag behövde “connect the dots” som ni säger. Nu har jag lyckats göra det!
UX-designer
Snabb och professionell hjälp med bra och handfasta tips!
Nöjd kund inom offentlig sektor
Vilken återkoppling! Det är helt klart den mest konstruktiva och givande feedback jag fått! Jag tar till mig allt och ska ge mig själv en dag att fila på det personliga brevet innan jag skickar tillbaka det till er igen!
Anonym nöjd kund
Intervjuträningen startar en tankeprocess kring hur man väljer att presentera sig på en anställningsintervju.
Nöjd kund inom bank och finans
Jag hade ett mycket konkret samtal om precis det jag önskade och fick otroligt värdefulla råd på bara 20 minuter.
Anonym nöjd kund
Det är bra att det finns möjlighet att få rådgivning och det kan vara skönt att få råd som är en reaktion på det man själv berättar, snarare än allmänna tips på Internet.
Ekonomistudent som sökte trainee-plats