Skriv ett personligt brev som ger jobb

Presentera dig på bästa sätt

GoMonday

Skillnaden mellan ett riktigt bra personligt brev och ett brev som inte håller måttet är enorm. Arbetsmarknaden blir alltmer personlig och värderingar och kultur blir allt viktigare. I takt med det får också det personliga brevet en allt större betydelse. Ett starkt personligt brev kan ta dig till anställningsintervjun, kanske till och med om du saknar de formella meriterna. Hur du får till det personliga brevet är således väldigt viktigt och kan avgöra om du och din jobbansökan går vidare som kandidat eller inte. Att ta hjälp av någon annan för att få fram bästa möjliga personliga brev är naturligt, men handlar om så mycket mer än att formulera sig bra och stava korrekt.

Med NBT-metoden har vi formeln för att du ska lyckas skriva ett personligt brev som gör skillnad för dig – på riktigt – och kan ge dig professionell hjälp. Historiskt sett har jobbsök handlat om att presentera meriter och lämna all makt till arbetsgivaren, idag är det upp till Dig att berätta för arbetsgivaren att de behöver Dig.

Låter det svårt? Lugn. Vi har all hjälp du kan tänkas behöva för att lyckas skriva ditt personliga brev. 

Så här kan vi hjälpa dig med ditt personliga brev

 • Guide

  Allt du behöver veta för att lyckas skriva ett starkt och bra personligt brev. Öka dina chanser att komma till anställningsintervju.

 • Granskning och feedback online

  En jobbexpert granskar ditt personliga brev och ger dig råd om hur du kan förbättra det. Inom 24 timmar.

  Effektivt rådgivande samtal via telefon

  Få personliga råd och svar kring hur du skriver ett personligt brev som tar dig hela vägen till anställningsintervjun. Oberoende experthjälp på telefon som hjälper dig snabbt framåt.

Vi har hjälpt över 10.000 personer att ta ett steg mot ett mer utvecklande jobb.
Läs ännu mer »

Jättebra och användbar feedback som jag kan arbeta vidare med och utveckla mina ansökningsdokument! Det här är verkligen en toppentjänst som man bör utnyttja om man har möjligheten.
Nöjd kund inom inköp, order och logistik
Väldigt bra med betyg-/siffersystemet som gör att det är lättare att få en övergripande uppfattning. Relevant och genomtänkt text i kommentarerna. Jag kommer rekommendera min sambo att också använda er tjänst!
Project manager inom bank
Tusen tack för en mycket värdefull och utförlig bedömning! Jag har mycket att förbättra, vilket är bra, och nu vet jag dessutom hur. Tack än en gång!
Arkitekt
Tack för bra råd till jobbansökan. Jag fick jobbet!
Anonym nöjd kund
Jag fick svar på varför jag inte har hittat jobb när ni gav mig era bedömningar. Vi som letar efter jobb tänker fortfarande på det traditionella sättet att inrikta oss mot jobbsökandet. Nuförtiden är det andra saker som är viktigare än vad vi tror är och man kommunicerar på ett annat sätt. Jag behövde "connect the dots" som ni säger. Nu har jag lyckats göra det!
UX-designer
De har ett professionellt bemötande, är kunniga och ger bra feedback på vad man bör tänka på och vilka aspekter man kan förbättra. Det är även bra att man får bifoga underlag och att man får svara på konkreta frågor innan samtalet. Det ger ett bra underlag och är en bra förberedelse.
Jurist
Tack! Det är bara att sätta tänderna i det igen. Jag som tyckte att jag äntligen börjat fatta en del av grejen med att skriva dessa personliga brev...
Butiksmedarbetare
Vilken återkoppling! Det är helt klart den mest konstruktiva och givande feedback jag fått! Jag tar till mig allt och ska ge mig själv en dag att fila på det personliga brevet innan jag skickar tillbaka det till er igen!
Anonym nöjd kund

Mer vi kan hjälpa dig med...

Skriv ett starkt och bra CV

 • Få klart ett CV som tar dig till anställningsintervjun
 • Lär dig knepen som gör ditt CV trovärdigt
 • Presentera dig på bästa vis

Sök jobb på rätt sätt

 • Gå utanför platsannonserna och jobbansökningarna
 • Gör ditt jobbsök effektivare
 • Spara tid
 • Få en klarare bild av var du ska börja och hur du ska gå tillväga