Feedback på personligt brev

När du undrar om du har ett A4 med floskler och klyschor, eller om du faktiskt fått till något vettigt

 

certifierad ehandel    

GoMonday

Ta hjälp av en jobbexpert för att se till att ditt personliga brev blir så bra som det kan bli, så att du söker jobb under optimala förutsättningar.

Du får feedback inom 24 timmar med råd om hur du kan få ditt personliga brev att öka dina chanser att komma på anställningsintervju. Du beställer snabbt och enkelt online.

Jobbexperten tittar på det här i bedömningen av ditt personliga brev

  • Framhäv potential. Hur du bättre kan framhäva och motivera varför just du skulle göra ett bra jobb i rollen

  • Fokusera på arbetsgivaren. Hur du bättre kan anpassa ditt personliga brev efter det jobb och den arbetsgivare du söker dig till

  • Redovisa resultat och skapa trovärdighet . Hur du får fram vem du är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt

  • Aktivt, kort och korrekt. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att det du vill förmedla når fram

Det här får du

Utförlig personlig feedback

  • Råd baserat på forskning och research (NBT-metoden)
  • De viktigaste råden för just Dig
  • Bedömning utifrån den typ av jobb/det jobb du vill ha
  • Ärliga och raka råd av en oberoende expert

Ett genomsnitt score

  • Poängbaserat resultat med jämförelse
  • C-Score mäter hur effektiv din ansökan är på en skala från 0 till 100

Vill du ha vår feedback?

Råd från en jobbexpert. 349 :-

“Lägg fokus på det som du anser gör dig till en unik kandidat”


9 av 10 kunder rekommenderar oss
Läs ännu mer »

Jättebra och användbar feedback som jag kan arbeta vidare med och utveckla mina ansökningsdokument! Det här är verkligen en toppentjänst som man bör utnyttja om man har möjligheten.
Nöjd kund inom inköp, order och logistik
Väldigt bra med betyg-/siffersystemet som gör att det är lättare att få en övergripande uppfattning. Relevant och genomtänkt text i kommentarerna. Jag kommer rekommendera min sambo att också använda er tjänst!
Project manager inom bank
Tusen tack för en mycket värdefull och utförlig bedömning! Jag har mycket att förbättra, vilket är bra, och nu vet jag dessutom hur. Tack än en gång!
Arkitekt
Tack för bra råd till jobbansökan. Jag fick jobbet!
Anonym nöjd kund
Jag fick svar på varför jag inte har hittat jobb när ni gav mig era bedömningar. Vi som letar efter jobb tänker fortfarande på det traditionella sättet att inrikta oss mot jobbsökandet. Nuförtiden är det andra saker som är viktigare än vad vi tror är och man kommunicerar på ett annat sätt. Jag behövde 'connect the dots' som ni säger. Nu har jag lyckats göra det!
UX-designer
Vilken återkoppling! Det är helt klart den mest konstruktiva och givande feedback jag fått! Jag tar till mig allt och ska ge mig själv en dag att fila på det personliga brevet innan jag skickar tillbaka det till er igen!
Anonym nöjd kund
Tack! Det är bara att sätta tänderna i det igen. Jag som tyckte att jag äntligen börjat fatta en del av grejen med att skriva dessa brev...
Butiksmedarbetare

Vanliga frågor...

Varför ska jag betala för hjälp när jag kan be en vän hjälpa mig gratis?

Varför ska jag betala för hjälp när jag kan be en vän hjälpa mig gratis?

För att de med största sannolikhet inte har den kompetens som krävs för att ge riktigt användbara råd, även om de har åsikter och är villiga att hjälpa till. Vänner har även en tendens att vara för snälla, och det är inte vad du behöver för att verkligen bli hjälpt. Spara hellre tjänster från vänner till att be om hjälp när det kommer till kontaktnät och nätverkande!

Får jag bara feedback eller gör ni även ändringarna?

Får jag bara feedback eller gör ni även ändringarna?

Vi gör inga ändringar åt dig. Du får veta vad du behöver förbättra för att bli mer relevant. Många råd du får kommer du att kunna åtgärda själv på några minuter. Andra kommer att kräva lite mer jobb. Ett återkommande problem när det kommer till jobbsökande är att personligheten inte finns där. Just därför är det i de allra flesta fall bäst att skriva själv. Bedömningen kommer att föra dig snabbare framåt och göra det lättare eftersom du vet vad du ska fokusera på.

Hur vet jag att era råd fungerar?

Hur vet jag att era råd fungerar?

Våra råd baseras på samlade erfarenheter från arbetsgivare, rekryterare, headhunters och karriärrådgivare. Det finns också forskning på flera närliggande områden, som psykologi, retorik och försäljning. Vi har gått igenom åratal av forskning, pratat med en mängd experter och identifierat de faktorer som gör att andra människor vill jobba med dig och som gör att din jobbansökan går vidare.

Får jag tillbaka pengarna om jag inte är nöjd?

Får jag tillbaka pengarna om jag inte är nöjd?

Ja. Om du inte är nöjd med den bedömning du får så är du välkommen att ta kontakt med oss så betalar vi tillbaka pengarna till dig.

Vill du ha vår feedback?

Råd från en jobbexpert. 349 :-