Ta fram en tydlig och bra portfolio

Se till så att din talang når fram

GoMonday

En bra portfolio behöver innehålla mer än bara bilder och korta beskrivningar av varje uppdrag du jobbat med. Du behöver göra ett urval, få fram vad just du bidrog med för projektets utfall och du behöver fokusera på det som är mest relevant för det jobb eller uppdrag du söker. Om din portfolio inte är tydlig och innehåller rätt information så riskerar du att missa chansen att få komma och presentera dig och dina projekt närmre – och det är ju onödigt.

Samtidigt som du presenterar din historia och vad du gjort så behöver du få fram din potential. Att ta professionell hjälp för att lyckas med detta är inte bara bekvämt – det kan även vara nödvändigt för att inte gå miste om jobbet eller uppdraget du vill ha.

Låter det svårt? Lugn! Vi har all hjälp du kan tänkas behöva för att lyckas med din portfolio.

Så här kan vi hjälpa dig att få till en bra portfolio

 • Guide

  Kommer snart!

  Allt du behöver veta för att lyckas skapa en relevant och bra portfolio. Öka dina chanser att komma till intervju.

 • Granskning och feedback online

  En jobbexpert granskar din portfolio och ger dig råd om hur du kan förbättra den. Inom 24 timmar.

Vi har hjälpt över 10.000 personer att ta ett steg mot ett mer utvecklande jobb.
Läs ännu mer »

Jättebra och användbar feedback som jag kan arbeta vidare med och utveckla mina ansökningsdokument! Det här är verkligen en toppentjänst som man bör utnyttja om man har möjligheten.
Nöjd kund inom inköp, order och logistik
Väldigt bra med betyg-/siffersystemet som gör att det är lättare att få en övergripande uppfattning. Relevant och genomtänkt text i kommentarerna. Jag kommer rekommendera min sambo att också använda er tjänst!
Project manager inom bank
Tusen tack för en mycket värdefull och utförlig bedömning! Jag har mycket att förbättra, vilket är bra, och nu vet jag dessutom hur. Tack än en gång!
Arkitekt
Tack för bra råd till jobbansökan. Jag fick jobbet!
Anonym nöjd kund
Jag fick svar på varför jag inte har hittat jobb när ni gav mig era bedömningar. Vi som letar efter jobb tänker fortfarande på det traditionella sättet att inrikta oss mot jobbsökandet. Nuförtiden är det andra saker som är viktigare än vad vi tror är och man kommunicerar på ett annat sätt. Jag behövde "connect the dots" som ni säger. Nu har jag lyckats göra det!
UX-designer
De har ett professionellt bemötande, är kunniga och ger bra feedback på vad man bör tänka på och vilka aspekter man kan förbättra. Det är även bra att man får bifoga underlag och att man får svara på konkreta frågor innan samtalet. Det ger ett bra underlag och är en bra förberedelse.
Jurist

Mer vi kan hjälpa dig med...

Få till ett starkt personligt brev

 • Öka dina chanser att komma på intervju
 • Visa att du inte är en mängden
 • Kom bort från klyschorna

Sök jobb på rätt sätt

 • Gå utanför platsannonserna och jobbansökningarna
 • Gör ditt jobbsök effektivare
 • Spara tid
 • Få en klarare bild av var du ska börja och hur du ska gå tillväga