Ge bort ett presentkort

En omtänksam gåva till någon du bryr dig om

GoMonday

En uppskattad gåva till den som står inför en spännande förändring i yrkeslivet. Kanske har din vän precis startat eget företag? Eller tagit examen? Det kanske är en kollega som fått en ny roll och skulle uppskatta extra stöd? Vad det än må vara så är ett presentkort den perfekta gåvan.

 

Fyll i uppgifterna nedan så skickar vi en faktura på det valda beloppet och en anpassad pdf-fil som du kan välja att antingen skriva ut och ge bort, eller skicka vidare elektroniskt. Tveka inte att höra av dig om du vill ha hjälp.

 

Vill du ge bort en gåva till dina anställda?

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar er

Några vi hjälpt ta klivet

Jag fick flera handfasta råd och bra coachning väl anpassad för mina behov. Rådgivaren var bra på att formulera sig effektivt och var väl förberedd samtidigt som hon tog sig tid att lyssna in mig.
Ekonom
Jag hade ett mycket konkret samtal om precis det jag önskade och fick otroligt värdefulla råd på bara 20 minuter.
Anonym nöjd kund
Trots ett så kort samtal så fick jag luftat mina tankar och fick hjälp att se dem lite klarare.
Anonym nöjd kund
Det är bra att det finns möjlighet att få rådgivning och det kan vara skönt att få råd som är en reaktion på det man själv berättar, snarare än allmänna tips på Internet.
Ekonomistudent som sökte trainee-plats
Bra möjlighet att presentera sina tankar för någon som inte känner en och som vågar utmana.
Digital developer
De har ett professionellt bemötande, är kunniga och ger bra feedback på vad man bör tänka på och vilka aspekter man kan förbättra. Det är även bra att man får bifoga underlag och att man får svara på konkreta frågor innan samtalet. Det ger ett bra underlag och är en bra förberedelse.
Jurist

Vanliga frågor...

Varför ska man betala för hjälp när man kan be en vän hjälpa en gratis?

För att de med största sannolikhet inte har den kompetens som krävs för att ge riktigt användbara råd, även om de har åsikter och är villiga att hjälpa till. Vänner har även en tendens att vara för snälla, och det är inte vad man behöver för att verkligen bli hjälpt. Det är bättra att spara tjänster från vänner till att be om hjälp när det kommer till kontaktnät och nätverkande!

Får man tillbaka pengarna om man inte är nöjd?

Ja. Om ni inte är nöjda med den hjälp personen får så är du välkommen att ta kontakt med oss så betalar vi tillbaka pengarna till dig.

Tipsa gärna din vän om våra guider

Ett bra komplement till din gåva