Sätt din riktning

Hitta en tydlig riktning och ta reda på vilka möjligheter som passar just dig

GoMonday

Somliga har en tydlig plan över vad de vill åstadkomma i sitt jobbliv och hur vägen dit ska se ut, men för de allra flesta ser det inte ut så. Frågan “Vad ska jag bli när jag blir stor?” är betydligt vanligare än man tror och en fråga många fortsätter ställa sig genom hela livet. Att känna meningsfullhet och att man är på väg någonstans är viktiga grundstenar för att känna sig lycklig och glad på jobbet.

Vi har metoder och modeller för att effektivt och snabbt komma vidare – från ett läge av frustration till ett läge med meningsfullhet.

Är du osäker på vad ditt nästa steg är? Lugn. Vi hjälper dig att ta reda på vad du verkligen vill och vart du är på väg med dina drömmar.

Så här kan vi hjälpa dig att sätta en riktning

 • Guide: Bestäm vart du är på väg

  Allt du behöver för att ta reda på vad du egentligen vill och hur du kommer dit. Bli tydligare med vad du egentligen vill och vart du vill gå härnäst i ditt jobbliv.

 • Effektivt rådgivande samtal via telefon

  Få personliga råd och bolla idéer med en expert. Vilken är den bästa vägen att gå för just dig? Oberoende experthjälp på telefon som reder ut tankarna åt dig och tar dig vidare.

  Coachsamtal via telefon

  Djupgående hjälp. Bli coachad kring olika frågor angående ditt jobbliv, arbetssituation och hur du kan utvecklas vidare i yrkeslivet. Coaching handlar ofta om att få ett ytterligare perspektiv på nuläge och önskat läge.

Vi har hjälpt över 10.000 personer att ta ett steg mot ett mer utvecklande jobb.
Läs ännu mer »

Bra och prisvärd tjänst som gör skillnad. Återkopplingen är riktigt relevant. För min del satte ni fingret på att jag egentligen inte vet vad jag vill, även om det formulerades snyggare.
Digital chef/Versksamhetsutvecklare
De har ett professionellt bemötande, är kunniga och ger bra feedback på vad man bör tänka på och vilka aspekter man kan förbättra. Det är även bra att man får bifoga underlag och att man får svara på konkreta frågor innan samtalet. Det ger ett bra underlag och är en bra förberedelse.
Jurist
Bra möjlighet att presentera sina tankar för någon som inte känner en och som vågar utmana.
Digital developer
Det är bra att det finns möjlighet att få rådgivning och det kan vara skönt att få råd som är en reaktion på det man själv berättar, snarare än allmänna tips på Internet.
Ekonomistudent som sökte trainee-plats
Trots ett så kort samtal så fick jag luftat mina tankar och fick hjälp att se dem lite klarare.
Anonym nöjd kund
Jag hade ett mycket konkret samtal om precis det jag önskade och fick otroligt värdefulla råd på bara 20 minuter.
Anonym nöjd kund
Jag fick flera handfasta råd och bra coachning väl anpassad för mina behov. Rådgivaren var bra på att formulera sig effektivt och var väl förberedd samtidigt som hon tog sig tid att lyssna in mig.
Ekonom

Mer vi kan hjälpa dig med...

Få din LinkedIn att jobba för dig

 • Öka dina chanser att bli kontaktad av rekryterare och arbetsgivare
 • Anpassa din profil för att nå dina mål
 • Använd de senaste verktygen och metoderna på LinkedIn

Maxa ditt nätverkande

 • Få andra att upptäcka och kontakta just dig
 • Bli tydlig med vad du erbjuder
 • Bygg upp och utveckla ditt nätverk