Intervjuträning: Telefon

Pris:

749 kr

Prata med en jobbexpert

I vår intervjuträning får du tillsammans med en av våra jobbexperter öva på att besvara vanliga frågor som brukar dyka upp vid en intervju, samt förbereda och vässa dina främsta budskap för att maximera möjligheterna att gå vidare till nästa steg i rekryteringen.

Så går det till

1

Boka ett samtal

Välj en tid som passar dig för intervjuträningen. Beskriv kortfattat vilket jobb du har sökt och vilka dina utmaningar är inför intervjun.

2

Vi ringer dig

Jobbexperten ringer dig för att prata om dina utmaningar och för att i rollen som rekryterare ställa frågor och ge dig feedback på dina svar.

3

Utvärdering

Efter samtalet får du en utvärdering. Om du vill, kan du ställa följdfrågor till våra jobbexperter via e-post.

Avatar of a person
EN AV VÅRA JOBBEXPERTER

Susanne har hjälpt över 1729 personer vidare i jobblivet

  • Effektiv rådgivning / problemlösning

  • Professionella jobbexperter med mångårig erfarenhet

  • Tillgänglig tidsbokning

  9 av 10 kunder rekommenderar oss

  Vanliga frågor

  Alla våra jobbexperter har erfarenhet av rekrytering och/eller ledande befattningar med mångårig erfarenhet av att ge råd. Till hjälp har de även våra egna metoder och verktyg så att du kan vara säker på att den hjälp du får håller en hög kvalité och att råden är relevanta.

  Ja. Om du inte är nöjd med den hjälp du får så är du välkommen att ta kontakt med oss så betalar vi tillbaka pengarna till dig.

  För att de med största sannolikhet inte har den kompetens som krävs för att ge riktigt användbara råd, även om de har åsikter och är villiga att hjälpa till. Vänner har även en tendens att vara för snälla, och det är inte vad du behöver för att verkligen bli hjälpt. Spara hellre tjänster från vänner till att be om hjälp när det kommer till kontaktnät och nätverkande!

  Absolut! Man hinner mer än man tror och många blir förvånade över hur mycket man hinner med på den tiden. I samband med att du bokar ett samtal beskriver du också vad du främst vill ha hjälp med, för att vi ska få så bra förutsättningar som möjligt att komma snabbt framåt i samtalet.