Samtal: Coaching för jobblivet

Pris:

1500 kr

Prata med en jobbexpert

När du vill bli coachad kring olika frågor angående ditt jobbliv, arbetssituation och hur du kan utvecklas vidare i yrkeslivet. Coaching handlar ofta om att få ett ytterligare perspektiv på nuläge och önskat läge. Genom att på djupet utforska vad som skapar engagemang ökar du chansen att göra säkrare val, förstå din potential och därigenom bli mer framgångsrik och få ökad arbetsglädje. Ditt långsiktiga jobbliv är alltid i fokus och du bestämmer själv område och inriktning för coachingen.

Så går det till

1

Boka ett samtal

Välj en tid som passar dig och beskriv kort vad du behöver hjälp med. Det är du som bestämmer vad samtalet ska handla om.

2

Vi ringer dig

Ett samtal pågår i ca 20 minuter. Sitt gärna avskilt och ha gärna papper och penna för att anteckna.

3

Utvärdering

Efter samtalet får du en utvärdering där du kan berätta vad du tyckte. Om du vill, kan du ställa följdfrågor till våra jobbexperter via e-post.

Avatar of a person
EN AV VÅRA JOBBEXPERTER

Susanne har hjälpt över 1729 personer vidare i jobblivet

  • Effektiv rådgivning / problemlösning

  • Professionella jobbexperter med mångårig erfarenhet

  • Tillgänglig tidsbokning

  9 av 10 kunder rekommenderar oss

  Vanliga frågor

  För att de med största sannolikhet inte har den kompetens som krävs för att ge riktigt användbara råd, även om de har åsikter och är villiga att hjälpa till. Vänner har även en tendens att vara för snälla, och det är inte vad du behöver för att verkligen bli hjälpt. Spara hellre tjänster från vänner till att be om hjälp när det kommer till kontaktnät och nätverkande!

  Absolut! Man hinner mer än man tror och många blir förvånade över hur mycket man hinner med på den tiden. Hur mycket hjälp man behöver är såklart individuellt och många väljer att boka fler än ett samtal.

  Ja. Om du inte är nöjd med den hjälp du får så är du välkommen att ta kontakt med oss så betalar vi tillbaka pengarna till dig.

  Alla våra coacher är legitimerade enligt ICC/ICF, specialister på personlig utveckling och experter på frågor kring jobbliv. Till hjälp har de även våra egna metoder och verktyg så att du kan vara säker på att den hjälp du får håller en hög kvalité och att råden är relevanta.