Samtal: Nästa steg i jobblivet

Pris:

600 kr

Prata med en jobbexpert

Ta hjälp av våra jobbexperter när du behöver råd om vart du är på väg och vad ditt nästa steg kan vara. En jobbexpert ger råd, svarar på frågor och kan utmana dig att tänka i nya banor och prova nya angreppssätt. Jobbexperten kan ge ett utifrånperspektiv som gör att du ser på situationen med nya ögon, förhindrar beslutsångesten och kommer vidare i dina funderingar och handlingar.

Så går det till

1

Boka ett samtal

Välj en tid som passar dig och beskriv kort vad du behöver hjälp med. Det är du som bestämmer vad samtalet ska handla om.

2

Vi ringer dig

Ett samtal pågår i ca 20 minuter. Sitt gärna avskilt och ha gärna papper och penna för att anteckna.

3

Utvärdering

Efter samtalet får du en utvärdering där du kan berätta vad du tyckte. Om du vill, kan du ställa följdfrågor till våra jobbexperter via e-post.

Exempel på vad ni kan prata om

  • Jag vet vart jag vill, men hur ska jag ta mig dit?
  • Hur vet jag om jobbet jag blivit erbjuden är rätt för mig?
  • Jag är trött på det jag gör och vill testa något nytt, men vad?
Avatar of a person
EN AV VÅRA JOBBEXPERTER

Susanne har hjälpt över 1729 personer vidare i jobblivet

  • Jag vet vart jag vill, men hur ska jag ta mig dit?
  • Hur vet jag om jobbet jag blivit erbjuden är rätt för mig?
  • Jag är trött på det jag gör och vill testa något nytt, men vad?

  • Effektiv rådgivning / problemlösning

  • Professionella jobbexperter med mångårig erfarenhet

  • Tillgänglig tidsbokning

9 av 10 kunder rekommenderar oss

Vanliga frågor

Absolut! Man hinner mer än man tror och många blir förvånade över hur mycket man hinner med på den tiden. I samband med att du bokar ett samtal beskriver du också ditt ärende, för att vi ska få så bra förutsättningar som möjligt att komma snabbt framåt i samtalet.

Alla våra jobbexperter har erfarenhet av rekrytering och/eller ledande befattningar med mångårig erfarenhet av att ge råd. Till hjälp har de även våra egna metoder och verktyg så att du kan vara säker på att den hjälp du får håller en hög kvalité och att råden är relevanta.

För att de med största sannolikhet inte har den kompetens som krävs för att ge riktigt användbara råd, även om de har åsikter och är villiga att hjälpa till. Vänner har även en tendens att vara för snälla, och det är inte vad du behöver för att verkligen bli hjälpt. Spara hellre tjänster från vänner till att be om hjälp när det kommer till kontaktnät och nätverkande!